Letartóztatás

2019.09.24. 15:11

Rács mögött a rablók

A Somogy Megyei Főügyészség indítványa alapján a Kaposvári Járásbíróság a hétvégén megtartott ülésén elrendelt annak a két testvérnek letartóztatását, akik a gyanú szerint kiraboltak egy idős férfit Balatonbogláron.

K.G.

A fivérek az éjszakai órákban az otthonában tört rá az idős sértettre, akit többször megütöttek a fején, miközben tőle pénz átadását követelték. A gyanúsítottak ezután átkutatták a lakás több helyiségét, de a sértett bántalmazásával ezalatt sem hagytak fel. Az idős férfi végül a nyugdíját, 80 ezer forint készpénzt adott át a testvéreknek. A fonyódi rendőrök a két gyanúsítottat már a bűncselekmény elkövetésének másnapján elfogták és őrizetbe vették.

A Kaposvári Járásbíróság osztva az ügyészség álláspontját a szökés és elrejtőzés megakadályozása érdekében, továbbá a bizonyítás veszélyeztetése és a bűnismétlés veszélyére tekintettel rendelte el a két férfi letartóztatását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában