gyors meggazdagodás

2019.05.05. 15:00

Rendszeresen lopkodta a szódapénzt a kaposmérői férfi

Újabb mestertolvaj került rendőrkézre: egy kaposmérői férfi lopkodta le a kitett üres szódásüvegekről a csere árát a faluban. Nagy meglepetésre a lakók tetten érték.

Sonline

A kaposmérői körzeti megbízott szolgálati telefonjára 2019. május 4-én 14 órakor bejelentés érkezett, miszerint egy helyi lakos az egyik ház elé a szódacsere miatt kihelyezett pénzt ellopta, de a közelben lakók tetten érték. A rendőrök a 35 éves férfit elfogták és előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra, ahol büntetőeljárást indítottak ellene. Az adatgyűjtés során több helyi ingatlantulajdonos elmondta, hogy tőlük is tűnt el kitett pénz.

A nyomozók H. Jánost lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, aki a terhére rótt bűncselekményeket elismerte, és vallomásában elmondta, hogy 2019 eleje óta legalább 20 alkalommal lopott el szódapénzt Kaposmérő utcáiról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában