elfogások megyeszerte

2019.10.06. 11:03

Részegen, jogsi nélkül: és ne is legyek menő?

Több járművezető is elbukott a hétvégén két kérdésen. Ivott-e alkoholt? Van jogosítványa?

sonline

A körzeti megbízottak 2019. október 5-én 17 óra 35 perckor Barcs belterületén igazoltattak egy segédmotoros kerékpárral közeledő férfit, akinél az alkoholszonda pozitív eredményt mutatott. Megállapították, hogy a sofőrt a Barcsi Járásbíróság a vezetésétől korábban eltiltotta. Az egyenruhások a 32 éves helyi lakost előállították a Barcsi Rendőrkapitányságra, ahol az ittas járművezetés miatt büntetőeljárást indítottak, az engedély nélkül vezetés miatt pedig meghallgatták, majd szabálysértési őrizetbe vették.

A rendőrök 2019. október 4-én 22 óra 6 perckor Lengyeltóti belterületén ellenőriztek egy 43 éves helyi gépkocsivezetőt, akiről megállapították, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezett, mivel korábban jogerősen eltiltották a járművezetéstől. Az egyenruhások a férfit előállították a Fonyódi Rendőrkapitányságra, ahol járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt meghallgatták, majd szabálysértési őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában