fotók

2019.05.08. 15:32

Több melléképület is égett Balatonlellén, gázpalack is robbant

Kigyulladt két melléképület szerdára virradó éjjel Balatonlelle Rákóczi utcájában. Az építményekben gázolajjal teli hordókat, berendezési és használati tárgyakat, bútorokat, szerszámokat és tűzifát tároltak.

Sonline

A tüzet járőröző rendőrök észlelték. Az elsőként helyszínre érkező balatonboglári önkormányzati tűzoltók négy vízsugárral kezdték oltani a közeli nádfedeles épületet is veszélyeztető lángokat, és felébresztették a lakókat.

A beavatkozó állomány a siófoki hivatásos tűzoltókkal kiegészülve végül összesen hat vízsugárral fojtotta el a lángokat. A tűz károsította a két szomszédos telken található melléképületeket is.

Az egyiknek a tetőszerkezete sérült, míg a másik teljesen megsemmisült, valamint a hő következtében egy lakókocsi is megsérült. Az oltás során három gázpalackot találtak a lánglovagok, amelyből egy 11,5 kg-os a tűzoltók kiérkezése előtt felrobbant.

Az utómunkálatok során a területet alaposan, hőkamerával is átvizsgálták. Az eset során személyi sérülés nem történt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában