agresszivitás

2019.05.31. 16:48

Verte a vendégeket a siófoki biztonsági őr

Biztonsági őrként nem tudott uralkodni az indulatain egy 26 éves siófoki férfi, és két embert bántalmazott az nyári idegenforgalmi szezonban Siófokon. A testi sértések és a garázdaság miatt az ügyészség vádat emelt ellene.

K.G.

Az első eset 2017 nyarán történt, ekkor két társaság szólalkozott össze az egyik siófoki szórakozóhelyen. A biztonsági szolgálat tagjai, köztük a vádlott a rendbontókat szétválasztották, azonban az egyik renitens vendég továbbra is hangoskodott, agresszívan lépett fel. A biztonságiak ezért a földre vitték, és a rendőrök kiérkezéséig ott tartották. Amíg a rendőrökre vártak, a vádlott az ártalmatlanná tett és földön fekvő sértettet hirtelen fejbe rúgta, amivel könnyű sérülést okozott.

A Siófoki Járási Ügyészség a vádemelést másfél évre elhalasztotta, de a vádlott ennek ellenére 2018 nyarán egy másik vendéget is bántalmazott. Egy siófoki szórakozóhelyen dolgozott biztonsági őrként, amikor felfigyelt egy a tánctéren szórakozó férfire, aki a könyökével próbált helyet csinálni magának, mert korábban meglökték.

A biztonsági őr ekkor hátulról ököllel megütötte a sértett fejét, aki emiatt megfordult, mire a vádlott háromszor, ököllel szemből arcul csapta. A sértett orra rögtön vérezni kezdett, később kiderült, hogy az állkapcsa is eltörött. Az ügyészség a vádiratában próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetést indítványozott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában