Baleseti összesítő

2017.08.13. 10:31

Felborult egy kamion, árokba csapódott egy autó

Árokban, szalagkorláton, partoldalba csapódva állapodtak meg az autók az elmúlt napon a megye útjain. Sok a kisebb sérülés, sajnos van súlyos sérült is.

Sonline

Az M7-es autópálya Budapest irányába vezető oldalán egy teherautó ütközött szalagkorlátnak. A sofőr könnyű sérüléssel megúszta a balesetet.

Szintén a sztrádán Siófok irányába tartott egy kocsi, melynek sofőrje letért az útról, majd a jármű az árokban kötött ki. Az eset során ketten súlyosan megsérültek.

Kaposfüreden, a Szőlőhegyi utcában felborult egy kismotoros. Nem tudni pontosan mi okozta a balesetet, de vezető súlyos sérülést szenvedett.

Gölle belterületén, a Petőfi utcában egy segédmotoros villanyoszlopnak ütközött. A balesetben könnyen megsérült a kétkerekű vezetője.

Bárudvarnok külterületén, Kadarkút irányába tartott egy autó, melynek sofőrje nem az időjárási és látási viszonyoknak megfelelően hajtott. Az lett a vége hogy megcsúszott és az út menti partoldalnak ütközött. Az autós megúszta könnyű sérülésekkel.

A megye területén az elmúlt 24 órában további nyolc anyagi kárral járó, közúti közlekedési baleset történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában