sok a gomb

2017.09.15. 10:24

Magára zárta az autót az ügyetlen tolvaj Siófokon

A budapesti tolvaj a saját kocsijával furikázott Siófokon, amikor észrevett egy az utcán parkoló, nyitva hagyott BMW-t.

K. G.

Magára zárta az autót egy ügyetlen tolvaj Siófokon, miközben ki akarta fosztani. A budapesti férfi a saját kocsijával furikázott Siófokon, amikor észrevett egy az utcán parkoló, nyitva hagyott BMW-t. Megpróbálta kirámolni, de közben sikerült magára zárnia az ajtót és 40 percig nyomogatta össze-vissza a gombokat, mielőtt sikerült kiszabadulnia, majd ruhákat, divatékszereket tartalmazó bőröndökkel, laptoppal és telefonokkal távozott, írta meg a Zsaru magazin.

A rendőröknek a kamerafelvételek alapján sikerült kideríteniük a tolvaj kocsijának rendszámát, később az egyik rendőr pont szembetalálta magát a keresett kocsival. A budapesti férfi nem volt korábban büntetve, az anyagi helyzete miatt próbálkozott meg a lopással. A számára értéktelen iratokat megpróbálta visszajuttatni a családnak. A meglopott magyar–osztrák házaspár kislánya megköszönte a rendőröknek a gyors intézkedést. A tolvajra a bíróság gyorsított eljárásban jogerősen egy év hat hónap börtönt szabott ki, és az ítélet végrehajtását három évre felfüggesztette.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában