eredményes keresés

2017.11.21. 22:08

Megtalálták az eltűnt idős asszonyt

Otthonról ment el, majd nem tért vissza, így keresést indítottak. Másnap meg is találták, bár nem volt tökéletes állapotban.

Sonline

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságra november 20-án 18 óra 52 perckor érkezett bejelentés egy helyi lakostól, hogy 84 éves édesanyja a délutáni órákban házuk udvaráról ismeretlen helyre távozott, a szomszédok sem látták és hollétéről nem tudnak.

A bejelentést követően a nagybajomi rendőrök, polgárőrök és nyomkereső kutyák segítségével haladéktalanul megszervezték és megkezdték az eltűnt személy felkutatását. Az összehangolt akciónak köszönhetően 24 órán belül, a házától körülbelül három kilométerre fekvő erdős részen az idős hölgyet átfázva, de épségben megtalálták. Az asszonyt a szolgálati gépkocsiba ültettek plédekkel betakarták és értesítették a mentőszolgálat munkatársait, akik ellátását követően kórházba szállították.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában