Élni tudni kell

2017.10.17. 13:20

Részegen autót lopott, majd rögtön árokba is hajtott

Italos állapotban autót próbált lopni egy ötvöskónyi 16 éves fiatalember vasárnap este. A járművet ugyan megszerezte, de vezetni már képtelen volt, így tíz méter után árokba is hajtott az autóval. Így nem volt olyan nehéz tetten érni és elfogni.

Sonline

A Nagyatádi Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett, valamint járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást. A rendelkezésre álló adatok alapján egy 16 éves fiú vasárnap este Ötvöskónyiban együtt italozott ismerőseivel, ahol az egyik férfitől észrevétlenül megszerezte járművének indítókulcsát. Késő este – amikor a többiek már elaludtak – a fiatal kiment a ház előtt parkoló autóhoz, kinyitotta, elindította és mintegy 10 méter megtételét követően árokba hajtott.

A rendőrök a fiút a helyszínen elfogták, akinél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. A nyomozók a fiatalkorút 2017. október 16-án gyanúsítottként hallgatták ki, aki az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában