Közélet

2006.11.14. 17:56

Halálba ugrott a padlásfeljáróból

Felgyújtotta a házát, majd fölakasztotta magát délután egy férfi a dél-somogyi Bolhón. A tűzoltók már csak a holttestét tudták kihozni a házból.

Nagy László

A helybeliek szerint a kilátástalanság és az alkoholizmus vezetett a tragédiához. Úgy tudjuk, hogy a 36 éves munkanélküli férfi családjában mindennaposak voltak a veszekedések. Az apa verte, terrorizálta feleségét és három gyermekét. Az asszony megelégelte az állandó fenyegetettséget és nemrég elmenekült a gyerekeivel a férjétől.

A fiatalember végső elkeseredésében tüzet rakott a házban, majd a padlásfeljáróhoz ment. Kötelet vetett a nyakába és a halálba ugrott a létráról.

Délután a helyszínre vonultak a barcsi és a nagyatádi tűzoltók, valamint a villamos és gázszolgáltak szakemberei is, mert tartani lehetett attól, hogy a gázvezeték is felrobban. A barcsi tűzoltók elmondták: a ház belseje kiégett, a bútorok is elporladtak, de magában az épületben és a tetőszerkezetben nem okozott  nagy kárt a tűz. A férfin sem találtak égési sérüléseket. A lángok nem jutottak el hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!