Közélet

2007.03.13. 15:31

Kitüntetett somogyiak elismerései

Több somogyi közéleti személyiség is kitüntetést vehetett át kedden a március 15-i ünnep alkalmából.

SONLINE

A Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkeresztje polgári tagozatát adományozták Rosta Sándornak, a Balatoni Regionális Idegenforgalmi Bizottság elnökének A Magyar Köztársaság elnöke az önkormányzati és területfejlesztési miniszter előterjesztésére a Magyar Köztársasági Arany Érdemkereszt polgári tagozatát adományozta Klujber László nyugalmazott népművelőnek, a Somogy Megyei Közgyűlés tagjának. A Magyar Köztársaság Arany Érdemkeresztjét kapta Zóka István, a Fly Balaton Repülőtér ügyvezető igazgatója is.

Hoffmanné dr. Németh Ildikó, a Dél-dunántúli Regionális Közigazgatási Hivatal vezetője a Magyar Köztársasági Érdemrend Tisztikeresztjét kapta meg Lamperth Mónika minisztertől. A Magyar Köztársasági Érdemkereszt Ezüst Fokozatát Riez Ferenc, a megyei önkormányzat humánszolgáltatási főosztályának vezetője kapta. Az Iparművészeti Múzeum aulájában rendezett ünnepségen Hiller István oktatási és kulturális miniszter adta át az elismerést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!