Közélet

2007.04.25. 22:20

Siófokon forgatott videoklipet Dundika

Dundika, az ország playmate-je igazgatta ma a siófoki Azúr Hotelt. A szőke nyuszilány az egyik férfimagazin bikinis csapatának 9 tagjával forgatta a Balaton-parti szállodában élete első videoklipjét, amiben szállodaigazgatót alakít. A video a szálloda bárjában, és a recepción játszódik.

Kolumbán Tünde

A klipben Dundika maga is énekel, igaz saját bevallása szerint csak egy sort, ami egyben a szám címadója is, és így hangzik: Bom Chicka Wah wah (ejtsd: bumcsika vaú vaú – a szerk.). Dundika kérdésünkre azt is elmagyarázta, hogy ez a tengerentúlon már szlogennek számító sorocska mit is jelent: – Ez egy életérzést sugall – ecsetelte az ex playmate. – Azt fejezi ki, ahogy a lányok rápörögnek a fiúkra, vagyis a nők férfiak iránti vonzalmát érzékelteti.

A szálloda életét nem igazán zaklatták fel a forrónadrágban, és miniszoknyában rohangáló lányok, akiknek nem is annyira a forgatás kötötte le a figyelmét, mint inkább a fotósok hada, na és persze a munkatempót is csökkentő éhségérzetük. A főszereplő Dundikát sem őrizték biztonsági őrök, csak a barátja, és egyben menedzsere, Laci figyelte, hogyan készül az énekesi babérokra törő lány első klipje, aminek jeleneteit jó néhány nekifutásra sikerült rögzítenie a stábnak. Mint megtudtuk a DJ Smiths és Markanera közös szerzeményeként született dal a nyár nagy slágerének ígérkezik, amit kifejezetten a közvetlen, mosolygós Dundikának szántak a szerzők.

Az énekléssel egyébként a playmate gyermekkori álma vált valóra, ezért folytatni is fogja az éneklést. Jövő héten már énektanárnál képzi hangját, hiszen a nyáron már fellépések sora várja majd a nyuszilányt, aki azt is elárulta, hamarosan újabb dalokat hallhat tőle a – feltehetően főként férfiakból álló – közönsége.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!