Közélet

2007.12.14. 20:27

Hűség, szerencse, Somogyi Hírlap

A Somogyi Hírlap előfizetői, hirdetői, és az idén először megjelentetett szakácskönyv szerzői számára szervezett partnertalálkozót a lap szerkesztősége és kiadóhivatala péntek este a Csiky Gergely Színházban.

Balassa Tamás

A megyei napilap készítői számára újszerű alkalom volt a pénteki. Újságíró és hirdetési tanácsadó nap nap után az olvasóért és a hirdetőért teszi a dolgát, találkoznak nap mint nap, de az efféle személyes találkozás mégis ritkaságszámba megy. Árpási Zoltán, a lap főszerkesztője ennek megfeleően elfogódottan köszöntötte a Somogyi Hírlap partnereit.

– Keresve sem találnánk akkora helyet, ahol az olvasóink mind a 122 ezren elférnének, ezért kerestünk egy szép és ünnepélyes teret, ahol sokukkal együtt lehetünk – mondta Árpási Zoltán. – Két rendezvény adott alkalmat arra, hogy hűséges olvasóinkkal és hirdetőinkkel találkozzunk: a receptkönyv megjelenése, amin egy éve dolgoztunk közösen, valamint a Sonline internetes lapunk rajzpályázata.

Ezt követően Árpási Zoltán és Ficsór János kiadóvezető gratuláltak a színpadra szólított díjazottakkal.
– Újságot írni sem egyszerű, de a reflektorfényben állni kifejezetten nehéz – vallota meg a főszerkesztő, jó szórakozást kívánt az estéhez, és átengedte a rivaldát a színház avatott művészeinek. Mi, lapkészítők mától a hagyományos utakon keressük és ápoljuk a kapcsolatot olvasóval, hirdetővel. Abban, a lapban otthon vagyunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!