Közélet

2008.03.29. 14:33

Már semmit sem tehettek a megégett kislány életéért - helyszíni fotók

Vélhetően egy öngyújtóval játszott az a 4 éves, taranyi kislány, aki magára gyújtott egy kockabálát a házuk közelében. A csöppség olyan súlyos égési sérüléseket szenvedett, hogy az életét már nem tudták megmenteni.

Sonline

Vélhetően egy öngyújtóval játszva gyújtotta magára a szénakazalt a négy éves taranyi kislány - ezt mondták a megdöbbent szomszédok, akik a lángokra lettek figyelmesek. A Bogdán családban a négy gyermek közül Vanessza a második legkisebb. A kislány a széna közé ment, és ott kezdett el játszani a kiskutyákkal, miközben szülei a boltban voltak. A szülők dohányoznak és a kislány is gyakran játszott gyufával, öngyújtóval, ezért gondolják a szomszédok, hogy most is ez történt.  A testvérek sem figyeltek a kislányra, ők is már csak a lángokat látták meg. Azonnal a szülők után futottak, akik megpróbálták megmenteni gyermeküket, de a kislány annyira megégett, hogy már sem ők, sem a mentősök nem tudtak segíteni rajta. A nagyatádi rendőrkapitányság és a tűzoltóság vizsgálja az esetet, a szülők kihallgatását is megkezdték a helyszínen, de sokkos állapotuk miatt egyelőre nem tudtak érdemi információt adni a történtekről.

Az Országos Mentőszolgálat ma reggel értesítette a Nagyatádi Rendőrkapitányságot, hogy Tarany községben egy szénakazal tűz során megsérült egy négyéves kislány, akin a mentőszolgálat munkatársai már nem tudtak segíteni – tudtuk meg Bíró Gábortól, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjétől.

A helyszínen eddig beszerzett adatok alapján mindössze annyi tudható, hogy a kockabála biztosan nem öngyulladástól kapott lángra miközben a kislány a kutyakölyköknek készített almot.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!