Közélet

2008.03.16. 14:44

Somogyi szakembereket jutalmaztak március 15-én

Több somogyi szakember részesült állami kitüntetésben, elismerésben vagy jutalomban március 15-én.

Sonline

A Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztje (polgári tagozat) kitüntetésben részesült a felnőttképzésben több mint négy évtizedes kimagasló oktatói és nevelői munkássága elismeréséül dr. Horváth Gyula, a Kaposvári Egyetem Állattudományi Kar tanszékvezető egyetemi docense.

A Magyar Köztársasági Arany Érdemkereszt (polgári tagozat) kitüntetésben részesült: a társadalombiztosítás területén közel négy évtizeden át kifejtett kiemelkedő munkája elismeréséül Kisdeák Mária, a Dél-dunántúli Regionális Nyugdíjbiztosítási Igazgatóság (Kaposvár) igazgatóhelyettese,

A Magyar Köztársaság Ezüst Érdemkereszt (polgári tagozat) állami kitüntetésben részesült dr. Csentey Szabolcs, Siófok-Balatonkiliti házi gyermekorvosa.

Batthyány-Strattmann László díj-ban részesült dr. Dúll Gábor, a marcali Városi Kórház főigazgatója.

Pro Sanitate elismerésben részesült kiemelkedő szakmai tevékenysége elismeréseként dr. Herczeg Olga, fogszabályozó fogszakorvos, Kaposvár,

Egészségügyi Miniszteri Dicséretben részesült Bogár Gézáné, a kaposvári Kaposi Mór Oktató Kórház Szemészeti Osztály vezető ápolója.

A Magyar Köztársasági Érdemrend Tisztikeresztje kitüntetést kapott dr. Széles Gyula, a Kaposvári Egyetem professor emeritusa.

A Magyar Köztársasági Ezüst Érdemkereszt kitüntetést vehette át Sipos Ferenc, a kaposvári Nevelési Tanácsadó nyugalmazott igazgatója.

Önkormányzati és Területfejlesztési miniszteri jutalomban részesült Kaszásné Szalai Klára, a Dél-Dunántúli Regionális Közigazgatási Hivatal hatósági főosztályának igazgatási ügyintézője.

A Magyar Köztársasági Arany Érdemkereszt (polgári tagozat) kitüntetést kapta dr. Házas József nyugalmazott orvos, önkormányzati képviselő.
 
A Magyar Köztársasági Ezüst Érdemkereszt (polgári tagozat) kitüntetést kapta Törőcsik Ferencné Andocs polgármestere.

A Magyar Köztársasági Ezüst Érdemkereszt (katonai tagozat) kitüntetést kapta Koncsek Antal, a Somogy Megyei Önkormányzati Hivatal Védelmi, Koordinációs Igazgatósága vezetője.

A Magyar Köztársasági Bronz Érdemkereszt (polgári tagozat) kitüntetést kapta Baksáné Bogár Veronika, a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság titkárnője.

A Magyar Köztársasági Bronz Érdemkereszt (polgári tagozat) kitüntetést kapta Németh István, Kaposvár Megyei Jogú Város Közterület-felügyeletének vezetője.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!