Közélet

2008.04.26. 09:53

Ajándékot adott és kapott Nagyatád

A nemrég elkészült ökoturisz-tikai látványosságot, a szoborparkban található látogató-központot vehették birtokba a nagyatádiak pénteken, a város napján.

Csikós Magdolna

A várossá avatásának 37. évfordulójára emlékező Nagyatádon az ünneplés a szakképző iskola aulájában kezdődött, ahol  kitüntetéseket adtak át: a Nagyatád Városért díjat ezúttal Suchman Tamás országgyűlési képviselő, valamint Büttner Tamás, a Büttner és Társa Kft. ügyvezetője vehette át.

Díszoklevelet Basa László vállalkozó, Cserveni László, a Rola Gépipari Kft. ügyvezetője, Gelencsér Katalin, a Polgármesteri Hivatal munkatársa és Horváth István, az Atád Autós Motoros Iskola Kft. ügyvezetője kapott. Nagyatád Szolgálatáért díjban részesült Vucskics Anna aljegyző. Ezúttal nem csak a város adott elismeréseket. A Magyar Kézilabda Szövetség Elnöksége a kézilabdasport érdekében végzett munka elismeréseként   a Magyar Kézilabdázásért címet adományozta a Nagyatádi Közoktatási Intézmény Babay József Általános és Sportiskola részére.

A program a Belső-Somogy élővilágát is bemutató látogatóközpontban zárult, ahol Gelencsér Attila, a megyei közgyűlés elnöke felavatta az új létesítményt, majd a frissen kitüntetett Suchman Tamás köszöntötte a jelenlévőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!