Közélet

2008.04.02. 14:59

Ismét lehet jelentkezni a babaversenyre!

Újra elindult a Sonline babaversenye. Egy gyors regisztrációt követően már lehet is szavazni.

Sonline

Ismét lehet jelentkezni, de csak a portálunkon keresztül. Mindenki, aki úgy érzi, gyermeke fényképét viszont szeretné látni oldalunkon és még nem nevezett, most megteheti. Természetesen, akik már elküldték nekünk a fiukról, lányukról készült felvételeket, azoknak nem kell ismét jelentkezniük.

Fontos, hogy pontosan töltsék ki az adatokat, és a kép minősége is megfelelő legyen. Sokan hibásan neveztek, így az ő babájuk nem került be a rendszerünkbe. Akik tehát már jelentkeztek, de a gyermekük fényképét nem találják az adatbázisunkban, azoknak újra kell nevezniük.

Jelentkezni a portálunkon április 2-ától május 31-én 12 óráig lehet. A szavazás is folyamatos, tehát aki hamarabb tölti fel a képet, nagyobb az esélye a fődíj elnyerésére. Kategóriánként (0-3 évesek és 4-6 évesek) a húsz legtöbb szavazatot szerző gyermek kerül a döntőbe, és hozzájuk csatlakoznak az első két hónap győztesei.

Szavazni július másodikáig lehet, a döntő pedig július negyedikén kezdődik, és augusztus végéig tart. Voksolni csak regisztráció után lehet. Egy felhasználó naponta csak egyszer voksolhat.

Az első helyezettek az INDRA jóvoltából egy-egy 100 ezer forintos vásárlási utalvánnyal gazdagodnak, míg a másodikak 50-50 ezer, a harmadikak 25-25 ezer forintos utalványt nyernek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!