Közélet

2008.07.27. 10:32

Fonyód Szépe válogató: kilenc lánytól elköszöntek

Kétszáz lánynál is több jelentkezett a Fonyód Szépe 2008 mezőnyébe, aztán a rövid szöveges üzenetek jótékony tizedelő hatására leválogatódott a szépséghad, végül 29 lányból 14-et kellett kijelölni a feladatra, mutassák meg a döntőben, ha a fene fenét eszik, akkor is megérdemlik a koronát.

Vízisikló

A Vízisikló is pontozni kényszerült, nem is értett egyet minden zsűritaggal – akik között németországi fotós és magyar divattervező is helyet kapott –, de megtette, amit megkövetelt az igény.
[caption id="" align="aligncenter" width="650"] Fonyód Szépe válogató
[/caption]
A fonyódi gimnázium tornaterme adott otthont a Fonyód Szépe szépségverseny elődöntőjének, hasonló mustrán eddig csak nézelődőként gyarapíthattuk a szurkolók seregét, de most frontvonalba kellett kúszni, kényelmetlenül, szájtátva.

Az ország minden szegletéből érkeztek a nevezők, viszonylag kevesen a Balaton mellől, kaposvári leányzó négy is akadt, de érkeztek Miskolcról, Nyíregyházáról, sőt Tiszaújvárosból is, hogy első körben közelebb tudják magukat a fonyódiak koronájához.
[caption id="" align="aligncenter" width="650"] A Vízisikló is pontozni kényszerült
[/caption]
Első zsűris pontszámkaparóként sem volt nehéz dolgunk, lestünk, mint állat, főleg akkor, amikor nem akartunk iszonytató blődségekkel kegyetlenkedni, hanem illedelmes, de biztos kiesést jelentő értékelés után kutattunk; viszont saját véleményünket markánsan firkantottuk a háromhasábos lap rubrikáiba, hogy a végén összeadva leapadjon a mezőny eredetileg 29 fős létszáma. Már hatan nem jöttek el, így gyakorlatban kilenc lánynak intettünk búcsút az órás dupla-felvonulásos (ruha, fürdőruha) sorakozó végén.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!