Közélet

2008.11.22. 16:31

Táncparketten nagymama és unoka

Mosolygó arcok, ügyes kezek, lelkes kicsik és nagyok – így lehetne rövid mérleget vonni az őrtilosiak szeptember óta tartó játszóház-, néptánc-, társastánc sorozata kapcsán.

Varga Andrea

A Játszóház mindenkinek című programra az Egészséges Településekért Alapítványtól nyertek pénzt. Zborovszky Béláné programvezető elmondta: szombatonként összejönnek aprók és nagyobbak. A kézműves foglalkozáson készült már képkeret, kötény, sőt, a Somogyi Hírlap által meghirdetett rajzversenyre is beneveztek alkotásaikkal. Utána a táncé a főszerep, Füstös Gábor táncoktató irányítja a lábakat. Esetenként a nagymama unokájával együtt ropja, mint Zborovszky Béláné is a saját legnagyobb unokájával.

Az asszony elmondta: amellett hogy jól érzik magukat a gyerekek, más hozadéka is van a most hétvégén záruló rendezvénysorozatnak: többen itt kaptak ugyanis kedvet ahhoz, hogy iskolájuk művészeti oktatásába bekapcsolódjanak, a néptánccal tanóra keretében is foglalkozzanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!