Közélet

2009.01.08. 14:46

Lévai Adrienn megmutatja, fotózás a Balatonnál

Ismét profi modellekkel dolgozhatsz és pihenhetsz a Balatonnál. A nagy sikerű decemberi fotótábor után a Sonline.hu ismét a téli Balatonhoz invitálja a modellhiányban szenvedő fotósokat. A workshop sztármodellje Lévai Adrienn. Ne hagyd ki, mi ott leszünk!

Sonline

Január 17-18 újra művészi akt, divat és glamour fotózás rejtelmeibe áshatod magad a Balatonicsajok és a Modellbázis összefogásának köszönhetően. A Sonline.hu sorozata decemberben indult, és idén is folytatódik. A szervezők mindenkit várnak, akinek van digitális gépe, de nincs modellje, lehetősége hasonló fotózásra, és aki szeretne profi modellekkel  dolgozni.
[caption id="" align="aligncenter" width="600"] Fotózz Fonyódon!
[/caption]
[caption id="" align="alignright" width="400"] Lévai Adrienn biztosan ott lesz
[/caption]A kislétszámos foglalkozás biztosítja, hogy mindenki a saját elképzeléseinek megfelelő beállításokkal dolgozhasson. Lehetőség nyílik egyéni foglalkozás igénylésére is, ebben az esetben szintén biztosítjuk a modellt, és kellékeket, valamint szakmai segítséget nyújtunk a minőségi képek elkészítéséhez.
A legjobb képeket a Sonline.hu  hírportálon valamint a balatonicsajok.hu online magazinban mutatjuk be, a fotók egy év végi összegző tárlat alapjául is szolgálnak.

A januári hétvégén Gáti Kornél (www.gatikornel.hu ), PoszaRóbert (www.robertofoto.hu ) és T.Tóth Renáta(www.sunphoto.hu) lesz a házigazda.

Olvass többet a decemberi fotózásról!

A résztvevők száma limitált, érdeklődni:

Gáti Kornél :06 20 570 4878

Posza Róbert 06 70 366 95 29

T.Tóh Renáta :06 30 470 90 40

Posza Róbert 06 70 366 95 29

T.Tóh Renáta :06 30 470 90 40 Fotózz Fonyódon! Lévai Adrienn biztosan ott lesz -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!