Közélet

2009.04.12. 11:38

Bikiniben pózoltak a fürdőszépségek - képgaléria

A lepsényi Somlai Alexandrát választották szombaton a Galerius felnőtt arcának azon az amatőr szépségversenyen, amelyen négy korosztályban keresték a siófoki élményfürdő 2009-es arcait.

Kolumbán Tünde

Bikinis szépségekkel telt meg a siófoki Galerius fürdő. Ez ugyan nem lenne szokatlan a medencetérben, a szombati nap azonban annyiban különbözött a többitől, hogy a lányok ezúttal nem elsősorban a fürdőzés kedvéért érkeztek a Galeriusba. A hölgyek a zsűri előtt a Galerius arca címért szálltak ringbe, amit egy éven át viselhetnek. Az amatőr szépségversenyre száznál is több lány jelentkezett.

[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Bikinis felvonulás
[/caption]

– Négy kategóriában hirdettük meg a versenyt: 3-7 éves gyermekeknek, 12 éves korig a tiniknek, 12-16 éves junioroknak és 30 éves korig a felnőtt hölgyeknek – mondta Perjési Sándor, a Galerius vezetője, aki azt hangsúlyozta: kifejezetten látványosság jellegű és nem profi modelleknek szánt szépségmustrát szerveztek. Mindemellett a lányok egy része már rutinosnak számít, hiszen a 22 felnőtt indulóból hatan Sonlányként álltak már kamera előtt. Persze a kicsik között is voltak olyan versenyzők, akiket különösebben nem zavart a szereplés, akadt olyan mini modell, aki még a hastánc tudását is megmutatta.



A fürdő tegnapi vendégeinek tehát nem volt rossz sora, hiszen a vízben ücsörögve formás idomokat nézegethettek. Hamvas Péter siófoki önkormányzati képviselő, a zsűri elnöke a bemutatók között többször hangsúlyozta, hogy ezen a szépségversenyen különösen az arcra koncentráltak az ítészek, akik között ott volt Proksa Szandra, az ex siófoki szépségkirálynő, a fürdő eddigi arca, és a világ második legszebb kislányaként számon tartott Regőczi Panna is.

[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Szépségmustra a Galerius fürdőben
[/caption]

A legszebb felnőtt lány, a fürdő felnőtt arca Somlai Alexandra lett, a junior kategóriában Pál Viktória, a tinik között Rentler Zsófia, míg a kicsik körében Csuka Fanni viselheti a Galerius arca címet. A helyezésekhez a rengeteg ajándék mellett egy ingyenes portfólió is jár, amit fotóriporterünk Gáti Kornél készít el a szépségekről.

Eredmények:

Gyerek kategória: 1. Csuka Fanni, 2. Fogarasi Lili, 3. Kerekes Luca

Tini kategória: 1. Rentler Zsófia, 2. Sallai Nikolett, 3. Kalákin Karmen

Junior kategória: 1. Pál Viktória, 2. Pápai Fanni, 3. Bódi Fruzsina

Felnőtt kategória: 1. Somlai Alexandra, 2. Takács Zsuzsanna, 3. Németh Alexandra

Tini kategória: 1. Rentler Zsófia, 2. Sallai Nikolett, 3. Kalákin Karmen

Junior kategória: 1. Pál Viktória, 2. Pápai Fanni, 3. Bódi Fruzsina

Felnőtt kategória: 1. Somlai Alexandra, 2. Takács Zsuzsanna, 3. Németh Alexandra Szépségmustra a Galerius fürdőben Bikinis felvonulás -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!