Közélet

2009.04.25. 15:13

Forró hangulat a szépségkirálynők fotózásán - képgaléria

Maratoni fotózáson vettek részt a szépségkirálynők a Galerius fürdőben. A fürdőruháknak és frissítő medencéknek köszönhetően csak a fotósok izzadtak meg komolyabban, bár a lányok igazán forró hangulatot varázsoltak maguk körül. Üdítő képek.

Sonline

Április 12-én tartotta a siófoki Galerius fürdő szépségversenyét, ahol négy korosztályban kerestél a legszebb  hölgyeket. A legszebbek nyereményként pénteken egy különleges fotózáson vehettek részt a karbantartási munkálatok után aznap kinyitó komplexum látogatóinak örömére.

[caption id="" align="aligncenter" width="334"] 2009-ben Somlai Alexandra lett a Galerius arca
[/caption]

A reggel kilenctől este hat óráig tartó maratoni fényképezésen a lányok a fürdő szinte minden szolgáltató helységében pózoltak az objektívek előtt. Az eseményen modellként és segítőként is részt vett Proksa Alexandra  a Galerius arca korábbi győztese, a Miss Universe Hungary 2005-ös győztese. A szépségek állták az embert próbáló fotózáson a próbát, hol medencében, hol a szaunában mutatták meg bájaikat vakufényben.A fotózás olyan forró hangulatúra sikerült, hogy a fürdő férfiközönsége is aktívabb részt kívánt magának szerezni a különleges eseményből. A fárasztó úszásoktatás után például a serdülő srácok nem győztek sorban állni a fürdőruhás szépségeknél egy-egy aláírásért, amit a lányok - papír híján - jobbára a felkarra voltak kénytelenek körmölni. Az idősebbek sem akartak kimaradni a jóból, igaz ők már bátrabban, közös fénykép készítését kérték a szépségkirálynőktől.

[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Jól mutat a két Alexanrda (Somlai Alexandra a mostani, Proksa Alexandra a korábbi győztes)
[/caption]


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!