Közélet

2009.06.18. 13:13

Majdnem belefulladt a gyerekmedencébe a didikirály Pákó

Voksán Virág dekoltázsa próbálta felmelegíteni a levegőt a borús adásnapon, amihez LL junior és háttértáncosai is besegítettek. A legnagyobb sikert azonban a Balaton parton rögtönzött habparti hozta. Bárdosi Sándor önfeledten vetette bele magát a habokba, és szórta kente mindenfelé, majd rövid fürdőzés után kezdte az egészet előről.

Gáti Kornél

Csütörtökön megint igazi forróság fogadta a vendégeket, és a stábot is, a produkció asszisztens meg is jegyezte, hogy akár ruhában is csobbanna egyet a vízben ha tehetné, de legalább egy fagyi mindenképpen jól jönne. Kollégájának Grubits Pálnak jobb dolga volt, legalábbis a férfiak szerint, hiszen ő Horváth Éva műsorvezetőt kenhette be naptejjel.

[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Bárdosi Sándor még hab nélkül
[/caption]

Mialatt a Szambarátság táncosai a háttérben lambadát gyakoroltak, Varga Béla siófoki úszóoktató Fekete Pákónak magyarázta a mellúszás rejtelmeit. A műsorvezetőknek azt is kifejtette, hogy a kutyaúszás nem a mellúszáshoz, hanem a kutyához tartozik.

Pákó fél a víztől, ezért sohasem merészkedik a fürdőkádnál veszélyesebb helyre. A didikirályt végül nem is engedték a Balatonba, inkább a gyerekmedencében gyakorolta frissen megszerzett tudását egészen addig, míg Dávid, az "ország vizimentője" a lábánál fogva próbálta kimenteni. A fekete énekes feje egyből víz alá került és olyan kapálózásba kezdett, mintha cápatámadás érte volna.
– Van valakinél papírzsepi? – kérdezgették a stábtagok, akik attól féltek, hogy a már sokszor látott didikirályos pityergés következik. A kisebb sokkot kapott énekest Horváth Éva vigasztalta, míg a háttérben mindenki vigyorgott.

[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Benéztek a lányok, de nem csak a forgatásra
[/caption]

A stábtagok bízva abban, hogy az énekes megnyugszik, megkérték arra, hogy segítsen egy különleges kísérletben Müller Attilának, ahol egy vizespalackot kellett a levegőbe juttatni.
A kilövésig minden flottul ment, ám amikor az ártalmatlan rakéta elszállt, Pákó a másodperc törtrésze alatt jutott el a part legtávolabb eső részére, újabb sokk kíséretében.

Este a vitorláskikötőben folytatódott a felvétel. Gyorsan fülledtté vált a levegő, hiszen Orosz Barbara fogadta a vendégeket; pikáns sztorik, pózok az ágyban és ágyon kívül, pasik és csajok kerültek terítékre. Két playmate, Cser Franciska és Sónyák Szilvia is Barbara kanapéja elé járult, ahol többek között azt is megtudhattuk: ha rendőrt lát az ember lánya, akkor azonnal nekiesik a pasijának az autóban…

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!