Közélet

2009.06.11. 19:41

Werkfilm a szépségekről, pózverseny a fürdőben

Napokon belül eldől, ki lesz az a tíz szerencsés lány, aki kijuthat Ischia szigetére a Venus Topmodell Nemzetközi Modellverseny résztvevői közül. De addig még két nap van, és a lányok fotózásról fotózásra rohannak, divatbemutatókat tartanak, bejárva Kaposvár forgalmas helyeit, ezáltal népszerűsítve a versenyt. A huszonnégy lánnyal pénteken a Kaposvár Plázában és a Virágfürdőben találkozhatnak.

Czunyi Katalin

A tempó nagyon feszített, a lányok napi tizenhat-tizennyolc órákat is talpon vannak. A rendezvény médiapartnere, a Somogy Tv operatőre, Sulcz Roland pedig mindent lát és mindent rögzít is. Ő a lányok elmaradhatatlan kísérője a sminkes és a stylist mellett. Legyen szó városi sétáról, ebédről, smink- és pózversenyről, de még akár a reggel hét órai ébredésről, a kamera nem áll le. A lányok persze a hajnali „éppen most keltem ki az ágyból – forgatást” nem díjazták kitörő lelkesedéssel, de tudják, nagyon fontos, hogyan viselkednek, mennyire rugalmasak, hisz ez is számít majd a végső döntésnél. Így aztán mosolyognak, mint azt a profik tennék.

[caption id="" align="aligncenter" width="334"] A kaposvári Virágfürdőben lesz a pózverseny
[/caption]

Kresz László, a Somogy Tv főszerkesztője elmondta, hogy az öt nap alatt felvett anyagból szombatra egy tizenöt-húsz perces werkfilmet készítenek, melyet ott a helyszínen le is vetítenek. – A csütörtöki pózverseny nyertesét egy különdíjban részesítjük. Egy huszonöt perces filmet forgatunk majd róla, a saját környezetében, ahol bemutathatja életének azon részleteit, melyet ő maga tart igazán fontosnak – mesélte a főszerkesztő. – Ezt a filmet az Unikum című műsorban fogjuk bemutatni, melynek mindig is az volt a célja, hogy a valamilyen szempontból különleges embereket megismertesse a nézőkkel. A kisfilm pedig ezután egy tökéletes referenciaanyagnak is beillik, hiszen a szerencsés lány portfoliójában előnyt jelenthet a számos fotó mellett.

Csendes Ildikó, a verseny magyarországi főszervezője és az ő lelkes csapata vár minden érdeklődőt a szombati döntőre, mikor is a zsűri meghozza a döntését. Az est fővédnökei Seffer István, sebészprofesszor és Kéki Zoltán, Kaposvár főjegyzője lesznek

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!