Közélet

2009.07.22. 20:40

Somogy Trophy-történetek

Nagy várakozás előzi meg a II. Somogy Trophyt. Van, aki azért jelentkezett a szeptember 4–6-ig tartó izgalmakra, hogy kiránduljon egyet, más a cégét szeretné még ismertebbé tenni.

(X)

Ki a versenyben szeretne jól szerepelni, van, aki a barátaival tervez együtt tölteni egy remek hangulatú hétvégét, másoknál a jótékonyság is szerepet játszik. Az autós túra résztvevői között vannak már profi trophyzók és most először indulók egyaránt.

A kaposvári Hit-L Center Kft. tulajdonosai, Hiffner Ferenc és Varga Balázs az első versenyek óta figyelemmel kísérik a trophykat, és részt is vettek már az autótúrák valamelyikén. – Jól éreztük magunkat a versenyen, ötletesek voltak a feladatok, a programok, és olyan helyeken jártunk, amelyekről eddig még nem is hallottunk. Másrészt jó reklámlehetőség is – mondták a cégvezetők, akik tervezik, hogy a III. Kaposvár Trophyn már feladathelyet is biztosítanak a rendezvény számára.Az I. Somogy Trophy győztesei ismét indulnak a megmérettetésen.
– Remek volt a hangulat a tavalyi rendezvényen, utána napokig komoly hiányérzetem volt – mosolyodott el Csákabonyi Nárcisz, amikor arról kérdeztem, miként gondol vissza a tavalyi trophyra. – A retrójelleg miatt visszarepültünk a múltba, várat hódítottunk és barangoltunk, rácsodálkoztunk megyénkre, kiváló volt a társaság, érdekesek a feladatok – mondta a Fonte Viva Kft., a „Fonte Verde: az élet vize-java” gyártójának ügyvezető igazgatója. – Nem nyerni mentünk a kaposvári röplabdásokkal, hanem jól érezni magunkat tiszta szívvel és tiszta lélekkel. Most viszont azért neveztünk, hogy megvédjük a címünket! – szögezte le a győztes csapat női kapitánya.

A Sefag Erdészeti és Faipari Zrt. hosszú távon működik együtt a trophy szervezőivel, s a cég nemcsak hogy részt vesz az idei versenyen, de feladathelyszínt is biztosít, és díjat ajánlott fel. – Több ok miatt neveztünk a versenyre – mondta Buzgó József, a vadgazdálkodási osztály vezetője.

– Nagy publicitást kap a túra, s egy cég számára, mint amilyen a miénk is, megjelenési lehetőséget biztosít az esemény, azaz marketingcélokat is szolgál. Már a múlt évben helyet adtunk a rendezvénynek, és a szervezők eloszlatták félelmeinket: a trophy valóban nem raliverseny, a somogyi erdők nem is erre valók. A jó szándék és a humanitárius támogatás is indoka részvételünknek, és persze nem utolsósorban az, hogy játékos, humoros, baráti hangulatú túra keretében ismerhetjük meg szűkebb lakókörnyezetünket.

Remek közösségformáló lehetőség, korsemleges a résztvevők tekintetében, a világra nyitott emberek túráznak itt. Cégünk az egész megyében jelen van, így mi is meg tudjuk mutatni értékeinket: vadászházainkat és természeti csodáinkat. A túrán nyerni szeretnénk – élmények tekintetében mindenképpen…

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!