Közélet

2009.08.16. 10:53

Zalaegerszegi lányé a nap balatoni dekoltázsa

Az utolsó nyári napokban még marad egy kevés idő a bulizásra. Egy nagyobb zalaegerszegi társaság most kezdte meg szabadságát a Balatonnál, köztük találtuk rá a nap balatoni dekoltázsára.

Vízisikló

Augusztus a befőzések hónapja. Azonban mielőtt nekiállnánk eszeveszett munkában a paradicsomdarabolásnak, darálásnak és főzésnek, érdemes még kinézni a partra, ahol szintén paradicsomi állapotok uralkodnak még néhány napig. Ugyan már hallottuk a visszaszámlálás egyes vendéglátóhelyeken, hogy csak 8-9 24 óra van vissza a szezonból, de nem szabad csüggedni! Sokaknak még csak most kezdődött el a szabadság.
[caption id="" align="alignleft" width="334"] Bálint Adrienn
[/caption]
Bálint Adrienn hét lány társaságában érkezett siófokra a hétvégén. A huszonhárom éves banki ügyintéző elmondta, hogy számukra most kezdődött meg a kéthetes szabadság. Először Siófokra jöttek bulizni szombaton, de a Balaton fővárosában csak vasárnapig maradnak. A lányok ezután Egerbe mennek pihenni. Adrienn bevallotta, hogy Eger környékén biztosan nem fogják kihagyni a finom borok kóstolását sem.

Vízisikló Bálint Adrienn -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!