Közélet

2009.09.30. 13:37

Táblavadászatra hívják a rendőrök az autósokat

Táblavadászatra hívja a megyei balesetmegelőzési bizottság a lakosságot. Az akció október elsejétől novemberig tart.

Harsányi Miklós

Magyarországon mintegy 30 ezer kilométer hosszú közúthálózaton, illetve az összesen csaknem 130 ezer kilométernyi önkormányzati úton gyakran kint felejtett, felesleges táblákat látnak a közlekedők. Mindez joggal bosszantja az úton lévőket. Az eddigi tapasztalatok alapján elmondható, hogy a hiányosságok túlnyomórészt az önkormányzati utakhoz kötődnek.

[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Sok a tábla? Jellezze a rendőröknek!
[/caption]

 – A program során aki indokolatlan, indokolatlannak tűnő, esetleg megtévesztő KRESZ-táblával találkozik Somogy közútjain, az a tábla fotóját és a beazonosításhoz szükséges helyszín pontos leírását (a beküldő nevével, címével, telefonszámával ellátva) küldje el az [email protected] e-mail címre vagy levélben a Somogy Megyei Balesetmegelőzési Bizottság részére (7400 Kaposvár, Szent Imre u. 14/c) – tájékoztatott kedden Bíró Gábor megyei rendőrségi szóvivő.Az észrevételek csak jelzőtáblával kapcsolatosak lehetnek. S  minden esetben fényképet kell készíteni. Tíz szerencsés beküldő ajándékot vehet át a balesetmegelőzési bizottságtól. A nyertesek nevét lapunk teszi közzé.
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!