Közélet

2009.11.22. 20:18

Exkluzív fotók Lovász Márta divatbemutatójáról

Nem mindegy, mit veszünk fel hivatalos munkamegbeszélésre, fogadásra, vagy éppen estélyre. Közelegnek az ünnepek, aztán a jövő évi báli szezon.

Jakab Edit

Lovász Márta divattervező/stylist divatbemutatóján a Dorottya báltermében az is kiderült: mi lesz a 2010-es év új városi és alkalmi kollekciója, és mi lesz a trend a jövő évi menyasszonyruha-divatban.
[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Nem mindegy, mit veszünk fel
[/caption]
A báli ruhákat, estélyiket és koktélruhákat kísérte talán a legnagyobb érdeklődés a zártkörű divatbemutatón. Láthatóan újra hódít az igazán lágy, romantikus stílus. A tüll, a fodor, a lágy esésű, bő szoknyák, díszítésként pedig a szolidan itt-ott megvillanó gyöngy, finom hímzés.



Színben az örök divat, a fekete most is uralkodó lesz, csakúgy, mint az arany vagy az ezüst. De a báli szezon igazi színes forgatagot ígér jövőre is, hiszen az élénk színek, a vörös, a zöld, a türkiz ugyancsak megtalálható lesz a palettán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!