Közélet

2009.11.06. 16:45

Médiacsata helyett kinyitnak a luxusházban a kínaiak

A belvárosi kínai bolt megnyílik – állította pénteken Karalyos József, a kaposvári Főtér Kft. ügyvezetője. A cégvezető cáfolta azokat a felröppent információkat, amely szerint esetleg visszalép a kínai üzletasszony, s így mégse nyílik meg a Kossuth téri luxusházban kialakított bevásárló központ.

Harsányi Miklós

– Ha valaki benéz az üzlet ablakán, már láthatja a költözés jeleit – jegyezte meg Karalyos. A kínai bérlő kitart eredeti terve mellett, s bérlőként elfoglalja a több mint 600 négyzetméteres boltot. Az ügyvezető úgy fogalmazott: az üzletasszony nem vesz részt a médiacsatában. Őt a munka és az előtte álló feladatok kötik le, az épületben és a Fő utcában továbbra is fantáziát lát. Számításuk szerint november 10-ike körül nyílik meg az üzletház. Az építkezés már a végéhez közeledik; a burkolást és a festést napokon belül befejezik.



– A kereskedéshez szükséges bútorokat gyorsan felszerelik, az üzletet 10-15 dolgozó akár egy éjszaka feltöltheti áruval – mondta a szakember.
Karalyos újra reményét fejezte ki, hogy olyan terméket árulnak majd az üzletben, amely illik az épület külleméhez, s a kirakat a társasház összképét sem rontja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!