Közélet

2009.11.06. 18:17

„Sávolygate? Gyenesei az országot és magát is lejáratja”

Suchman Tamás szocialista országgyűlési képviselő és kormánybiztos szerint Gyenesei István rosszindulatú feltételezésekből jutott el odáig, hogy a sávolyi Balatonring nem sikertörténet.

Sonline

Csodálkozom Gyenesei István kijelentésein a sávolyi pályával kapcsolatban - reagált cikkünkre Suchman Tamás kormánybiztos, aki kifejtette, hogy a független országgyűlési képviselő most annak a kormánynak a döntését illette kritikával, amelynek tagja volt, és amelynek most is megbízottja.

"Gyenesei István sokat tett az elmúlt években és évtizedekben Somogy megyéért, de szerintem sok kollégájához hasonlóan, ő is elfáradt mára, legalábbis a sávolyi pályával kapcsolatos mondatai ezt tükrözik - fejtette ki Suchman. Kiemelte: Gyenesei Istvánnak egyszerűbb lett volna, ha nem a parlament folyosóján, öt percben tájékozódik, hanem mielőtt véleményt formált volna a Balatonring beruházásáról, részletes tájékoztatást kér tőle.- Képviselőtársam kijelentései rosszindulatú feltételezéseken alapszanak, Gyenesei István a Dunagate-ügy mintájára Sávolygate-ügyet akar most kreálni, amivel magát és az országot is lejáratja - fogalmazott sarkosan Suchman Tamás.

A szocialista kormánybiztos elmondta: megegyezett a spanyol befektetőkkel abban, hogy a közeljövőben induló sorozaton, két-háromhetente nyílt napokat tartanak Sávolyon a pontos tájékoztatás kedvéért, ahol a kiemelt fejlesztés minden új eleméről, fejlődéséről beszámolnak.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!