Közélet

2009.12.08. 16:36

Megnyílt a kínai bolt a luxusházban

A kaposvári Kossuth téri luxusházban kedden délután megnyílt a kínai bolt; az ehhez szükséges valamennyi engedélyt megszerezte a vállalkozó.

Harsányi Miklós

Elmaradt az ünnepi ceremónia, csendben nyílt meg az üzlet. A tervezettnél nagyjából két héttel később adták át a 650 négyzetméter alapterületű boltot, amelyben eredetileg egy bank telepedett volna le. A Sonline.hu-nak nyilatkozó szakember elmondta: igényesen kialakított üzletben árulják majd a ruházati termékeket.
– Nincs szó gagyiról – hangoztatta –; nem zsákból, a földről árulják a holmikat, hanem kellemes körülmények között kereskednek.
Elegáns, tágas az eladótér; az üzlet burkolata gránitból készült. Úgy tudni: alighogy megnyílt a bolt, máris nagy érdeklődés tapasztalható. A kaposváriak hamar felfedezték az üzletet. Mint korábban megírtuk: ennek bérleti díja közel kétmillió forint.



A Kossuth téri luxusháznál amúgy tovább tart az építkezés. Újdonság: a Teleki utcát a jövő héten ismét megnyitják. A mélygarázs felett deszkahíd vezet majd a Kossuth tér felé, így a járókelők újra használhatják az eddig lezárt területet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!