Közélet

2010.04.06. 13:22

Kövér István a választóit képviseli, nem pedig egy pártot

Egy új arc a politikában Kövér István Attila, a Somogyért országgyűlési képviselőjelöltje. Azt vallja: a vidék értékei az ország kincsei.

Fizetett politikai hirdetés

Fizetett politikai hirdetés

Kövér István Attila
az 5-ös választókerületben indul, melynek három városa Marcali, Csurgó és Nagybajom. - Közéleti tevékenységem, valamint önkormányzati munkám adja a tapasztalatot és ismertséget, hogy a Somogyért színeiben ebben a választókerületben, ahol magam is élek, bátran elvállaljam a jelöltséget - mondta Kövér István Attila.Kövér István Attila választási szlogenje: a vidék értékei az ország kincsei. - A választásra való felkészülés során szeretném elérni, hogy szavazáskor az emerek értékek és a hozzá köthető személyek melé tegyék le voksukat. Testvér a testvérnek, település a településnek ne legyen ellensége!

A Somogyért 20 pontos programja az embereket szolgálja. Kövér István Attila azt ígéri: a választóit képviseli, nem pedig egy pártot.

Kövér István Attila

48 éves, nős, egy 27 éves fiú édesapja. Húsz éve sikeres sütőipari vállalkozó és tizenhatodik esztendeje Nagyszakácsi polgármestere.

A Somogyért Egyesület alelnökeként a Megyei Közgyűlés tanácsnoka, illetve a Dél-dunántúli Idegenforgalmi bizottság tagja.

A Somogy Megyei Faluturizmus Szövetség elnöke. A nemzetközi hírnevet szerzett turisztikai rendezvény, a "Királyi szakácsok" találkozójának házigazdája.
A Somogyért Egyesület alelnökeként a Megyei Közgyűlés tanácsnoka, illetve a Dél-dunántúli Idegenforgalmi bizottság tagja.

A Somogy Megyei Faluturizmus Szövetség elnöke. A nemzetközi hírnevet szerzett turisztikai rendezvény, a "Királyi szakácsok" találkozójának házigazdája. -->

Ezek is érdekelhetik