Közélet

2010.05.13. 15:50

Munkában az E.ON: elmaradt a gyászházon a zászlóbontás

Mégsem lobog fekete zászló a kaposvári gyászházon. Az E-ON munkatársai csütörtökön reggel megjelentek a munkaterületen, s megkezdték az elektromos csatlakozás kiépítését.

Harsányi Miklós

Erről Karalyos József, a luxusházat építtető Főtér Kft. ügyvezetője tájékoztatta portálunkat. Délutánra a mérőóra felszerelésére is ígéretet kaptak.

A beruházó szerdán még fekete zászlót akart kitűzni az épület homlokzatára. Így akartak tiltakozni az ellen, hogy hosszabb ideje nem vezette be az áramot a szolgáltató. Azt is fontolóra vették, hogy a Gazdasági Versenyhivatalhoz fordulnak és vélhetően a fogyasztóvédelmi szervezetet is tájékoztatják.
– Örülünk, hogy az érdemi munkára összpontosíthatunk, s az energiánkat nem demonstrációra fecséreljük – hangoztatta csütörtökön Karalyos. – Nyilván jobban örülnénk, ha az étterem egy hónappal korábban megnyílhatott volna.



A cégvezető ígéretet tett rá: az új vendéglő 18 dolgozójától végül is nem válnak meg. Megtudtuk azt is, hogy a 28 lakásos ház első lakói május végétől költözhetnek. Eddig 11 otthon kelt el; a legolcsóbb – 43 négyzetméteres – közel 11 millió forintba kerül. Az egyedi kivitelezésű, 137 négyzetméter alapterületű, négy szobás, 3,8 méter belmagasságú lakás a régi korok polgári lakások hangulatát idézi. Ezért 99 millió forintot kérnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!