Közélet

2010.06.23. 10:14

Vásároljon akár féláron!

Licitáljon és nyerjen kényelmesen, otthonából - www.topaukcio.hu! (x)

(x)

Nyaralás, gépkocsi-vezetői tanfolyam vagy műszaki cikk féláron? Egyedülálló lehetőséget kínálunk olvasóinknak, újra indítottuk népszerű internetes árverésünket. Aki licitál, egy kis szerencsével kedvezményesen juthat a legkülönfélébb termékekhez, szolgáltatásokhoz.

Ehhez mindössze a következőket kell tennie: kattintson a www.topaukcio.hu-ra, majd nézze végig a különböző kategóriák ajánlatait. A licit a teljes ár ötven százalékáról indul június 18-án reggel kilenc órától az online aukciós csarnokban.

Az oldalt a Sonline.hu-ról is elérheti.  Érdemes tüzetesen átböngészni a kínálatot, mert a baba- és gyermekáruktól, a háztartási- és számítástechnikai gépeken keresztül az utazásokig számtalan kiváló minőségű terméket, szolgáltatást talál, sőt, amennyiben kikapcsolódáshoz, nyaraláshoz keres programot, vagy éppen wellness hétvégére vágyik, arra is szert tehet fantasztikus áron.

Találhat még itt kedvére való régiségeket, napilap-előfizetést, sőt, bútorokat, és éttermi utalványokat is akciós áron. Licitálhat még tánctáborra, fonyódligeti üdülésre, lovasbérletre, gépkocsi-vezetői tanfolyamra, sportfelszerelésre, műszaki cikkekre. Kattintson és számos szép, valamint hasznos ajándékkal lepheti meg magát, vagy akár szeretteit.Az árverés során úgy tehet árajánlatot, ha regisztrált felhasználóként bejelentkezik. A regisztrálás egyszerű: mindössze egy felhasználónévre, jelszóra és egy érvényes e-mail címre van szükség. A jelentkezés teljesen biztonságos, hiszen internetes árverés szigorú szabályok szerint zajlik. Topaukciós játékunk június 29-én este zárul. Amennyiben kérdése van, kattintson a www.topaukcio.hu „Gyakori kérdések” menüpontjára, itt minden információt megtalál.
Kezdődhet a nagy vásárlás az aukciós csarnokban.

Címkék#Kaposvár
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!