Közélet

2010.08.04. 16:18

Harján: nem hallatják hangjukat a fideszesek

Lamperth Mónika módosító indítványai között volt olyan, melyet elfogadott az országgyűlés.

Meiszterics Eszter

A kaposvári országgyűlési képviselők tavaszi ülésszakban végzett munkájukat értékelte az MSZP kaposvári elnöksége.

Harján Dávid elnökségi tag szerdai sajtótájékoztatóján ismertette: Kolber István területfejlesztési és önkormányzati kérdésekben volt aktív, kilenc önálló, 28 nem önálló indítvánnyal és 11 felszólalással követi Lamperth Mónikát, aki 21 önálló és 25 nem önálló indítványában, továbbá 46 felszólalásában többek között alkotmánymódosítások, a kormány szerkezetének kialakításával kapcsolatos és az önkormányzati választásokra vonatkozó törvények vitájában vett részt.

Miután a kétharmados többség rendre figyelmen kívül hagyta kritikáit, különös sikernek értékeli az MSZP városi elnöksége, hogy a képviselő asszony által benyújtott módosító indítványok között található olyan, amelyet elfogadott az országgyűlés.Harján Dávid hozzátette: megdöbbenve tapasztalta, hogy az egyéni választókerületben megválasztott fideszes országgyűlési képviselők az adatok szerint nem tartják fontosnak hangjuk hallatását az Országgyűlésben, ugyanis Gelencsér Attila önálló és nem önálló indítványt sem kezdeményezett az országgyűlésben, csupán egy felszólalása volt, míg Heintz Tamásnak négy, illetve ő egyszer önálló indítvánnyal készült.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!