Közélet

2010.08.25. 14:12

Tévéinterjú a Somogyi Hírlap vezetőivel

Továbbra is gyorsan ad információt, de többet szolgáltat a Somogyi Hírlap, amely őrzi a függetlenségét. Tévéinterjú az új vezetőkkel.

Sonline

Ficsór János, a Somogyi Hírlap kiadóvezető-főszerkesztője és Czene Attila felelős szerkesztő volt legutóbbi vendége a Somogy TV Miért? című műsorának. Kresz László, a televízió főszerkesztője arról faggatózott: milyen lesz a vezetőváltást követően Somogyi Hírlap.

Klikk ide a tévéinterjúért!

A meghívottak arról is beszéltek: Somogy megye napilapja tartalmi és formai megújulás előtt áll. Ezt megelőzően kikérik az olvasók és a hirdetők véleményét is. Továbbá elmondták: aki jobbról nézi az úgy láthatja, hogy hozzájuk képest a baloldalon áll az újság, aki balról nézi, az pedig úgy láthatja, hogy jobboldalon, de középre kívánják pozícionálni. A Somogyi Hírlap gazdaságilag erős vállalkozás, amely őrzi a függetlenségét.



A beszélgetésből kiderült az is, hogy céljuk: amellett, hogy elsőként jelentkeznek pontos információkkal, mind több szolgáltatást nyújtsanak, amely olcsóbbá, könnyebbé, kényelmesebbé teheti az olvasóik életét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!