Közélet

2010.10.01. 17:27

Szökőkutak helyett a gondok megoldását ígéri az MSZP

Pénteken nagygyűléssel zárta az MSZP kaposvári szervezete választási kampányát. Lamperth Mónika polgármester-jelölt, a párt városi elnöke szerint kevesebb szökőkútra és nagyobb empátiára van szükség.

F. Szarka Ágnes

– A Magyar Szocialista Párt Kaposváron négypontos programmal kampányolt – mondta Lamperth Mónika, – amit a lakossági fórumokon, civil találkozókon szerzett tapasztalatokból állítottunk össze. Látványpolitizálás, szökőkutak helyett az emberek problémájával kell törődni. Az új munkahelyek teremtésében rengeteg új lehetőség rejlik. Ha mi kapunk többséget, ezeket meg fogjuk valósítani. Ehhez új és valódi vállalkozást ösztönző helyi adórendszerre és a meglevő nemzetközi kapcsolatrendszer megmozdítására van szükség. Irtózatosan sok a város felhalmozott adósságterhe, és bizonyos intézményeknél is tisztázatlanok a pénzügyi viszonyok. Ezeket rendbe kell tenni. A város oktatásügye hárommilliárd forinttól esett el, utána pedig rossz integrációt választott. Ezt mindenképpen felülvizsgáljuk, mert jobb iskolákat, oktatást akarunk.Sárdi Árpád a megyei közgyűlés alelnöke azt mondta, hogy a párt nem többségi szerepre készül, de bíznak abban, hogy a kontrollt, az ellenőrzést biztosítani tudják a közgyűlés vezetése felett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!