Közélet

2010.11.03. 12:56

Hatszázezer fogyasztó egyhavi vízdíja tűnt el a DRV-nél

Eltűnt több mint hatszázezer fogyasztó egyhavi vízdíja. A DRV Zrt. háromszázmillió forinttal támogatta a vörösiszap-katasztrófában elhíresült Mal Zrt.-t.

Fónai Imre

Egyebek mellett ezeket is feltárta a DRV Zrt.-nél hónapok óta zajló átvilágítás. A Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. előző, pazarló vezetésének, és a milliós végkielégítéseknek köszönhetően 2010 nyarán kirobbant botrány után Winkler Tamás személyében új vezérigazgató került a vállalt élére, aki azonnal elrendelte a vízmű teljes átvilágítását.Amint megírtuk, Léhmann György siófoki ügyvéd feljelentése nyomán rendőrségi vizsgálat is folyamatban van arra vonatkozóan többek között, hogy a cégvezetés magas végkielégítései és jutalmai is „beépültek-e” a vízdíjba.

A vége felé tartó átvilágítás részleteiről, így az eltűnt egyhavi vízdíjról és a Mal Zrt. támogatásáról és még más egyéb érdekességekről a DRV Zrt. siófoki székházában sajtótájékoztató kezdődött.
Részletek hamarosan.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!