Közélet

2010.11.13. 20:16

Plázabeton döntötte ki a siófoki kávézó falait

Kávézófalon ütött lyukat a folyékony beton szombaton délután Siófokon, a plázaépítkezésen. A raktárt egy méter magasan, a vendégteret bokamagasságig öntötte el a beton.

Fónai Imre

A siófoki City kávézó hátsó fala szomszédos azzal az építkezési területtel, ahol a munkások szombaton is dolgoztak a pláza építésén. A kávézó tulajdonosa éppen a vendégtér közepén állt, amikor a beton a raktár felől betört, majd bokamagasságig elöntötte a helyiség háromnegyedét. Az építkezésen kiömlött beton a kávézó raktárának falát ütötte át, a raktárt derékmagasságig elárasztva. Beton alá került az árukészlet java része. Szerencse, hogy a vendégtérbe már kevesebb beton ömlött ki, így a berendezést minden bizonnyal meg tudják menteni.

[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Az árukészlet nagy része odalett.
[/caption]

Száradó asztalok és székek, talicskákkal, lapáttal felvonuló, kárelhárító munkások – ez a kép fogadta fotóriporterünket a betonömlés után kevéssel.
Minden rosszban van valami jó: lám, épül a pláza...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!