Közélet

2010.12.20. 15:22

Tűzifát, készpénzt ajánlottak fel az idős asszonynak

A cikkünk megjelenése után több felajánlás is érkezett; fával és pénzzel segítenek a taszári asszonynak.

SONLINE

A minap írtunk a taszári nyugdíjas asszonyról, akinek elfogyott az idei télre vásárolt tűzifája, s mivel harminchét és félezer forint nyugdíjából húszezret banki törlesztésre kénytelen költeni, esélye sem volt, hogy újabb adag fát vásároljon, s már a gyümölcsfákat is eltüzelte a kertből.

Hétfőn délelőtt háromszor is csengett a telefon ez ügyben szerkesztőségünkben, ketten fát, egyvalaki pedig tízezer forintot ajánlott fel a bajbajutott asszonynak. Az újmajori tüzép vezetője jelezte, tíz mázsa tűzifával próbálnak segíteni a nyugdíjas taszári asszonynak, míg egy kaposvári hölgy, miután megtudta, hogy fát már többen is felajánlottak, a bajbajutott elérhetőségét kérte, hogy átutalhasson neki tízezer forintot. Másvalaki egy utánfutónyi, egy harmadik segítőkész olvasónk pedig egy csomagtartónyi fát ajánlott fel.– Vasárnap délelőtt már sírtam tehetetlenségemben – mondta a taszári asszony –, ugyanis a cikk megjelenése után néhányan megkerestek, s elképesztő ajánlatokat tettek. Volt olyan beteg próbálkozó, aki szexuális szolgáltatást várt volna el a segítségért cserébe, másvalaki a házra akarta rátenni a kezét. Így viszont tényleg szép karácsonyom lesz, egyfelől be tudok fűteni, másfelől a tudat miatt, hogy vannak, akik figyelnek rám, ugyanis akadnak még rendes emberek.

Címkék#Taszár
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!