Közélet

2011.03.11. 20:38

A sajtó szabadságát ünnepelte szerkesztőségünk

Elismerések átadásával ünnepelte a Magyar Sajtó Napját pénteken a Somogyi Hírlap és a hírportálunk, a Sonline szerkesztősége.

Balassa Tamás

A 48-as forradalom évfordulóján, a márciusi ifjak által a nevezetes első pontban követelt szabadságjogot, a sajtó szabadságát ünnepelték pénteken szerkesztőségünk munkatársai. De éltették is: néhány órára elnéptelenedett ugyan az információs bázis, de az online szerkesztő ez időre sem szüntette meg az éberség forródrótját.

[caption id="" align="aligncenter" width="334"] A díjazottak: Czene Attila, Fónai Imre, Nagy Mónika, Deákiné Forró Mária és Molnár Gábor
[/caption]Kercza Imre nyugalmazott főszerkesztő és a mindig visszavárt és visszatérő kollégáink köszöntése után Ficsór János kiadóvezető-főszerkesztő adta át Az év újságírója díjat Fónai Imrének, s a Roboz István-díjat Czene Attila felelős szerkesztőnek. Az Unikum-díjat Molnár Gábor online szerkesztő vehette át. Kiadói nívódíjjal ismerte el a szerkesztőség Deákiné Forró Mária, Kiadói Szakmai Nívódíjjal Nagy Mónika munkáját.

Címkék#Kaposvár

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!