Közélet

2011.06.28. 16:00

Pedagógusokat és köztisztviselőket díjaztak

Első alkalommal, ám hagyományteremtő szándékkal szervezett ünnepi tanácsülést a Kaposvári Többcélú Kistérségi Társulás elnöksége pedagógusnap, valamint a köztisztviselői nap alkalmából kedden a kaposvári városházán.

Márkus Kata

– Köszönetünket fejezzük ki mindazoknak, akik kimagaslóan tevékenykednek a köz szolgálatában – mondta ünnepi köszöntőjében Sárhegyi Judit, a társulás elnöke. – Köszönet a pedagógusoknak többek közt azért, hogy megpróbálják kezelni azokat a történéseket, amelyek az iskolában tükröződnek a társadalmi problémákból. Köszönet ugyanakkor a köztisztviselőknek, akik az önkormányzatok arcát adják. Azoknak a közszolgáknak, akik akkor érzik jól magukat, ha az ügyfél elégedetten távozik.Akik kiemelkedően tették a dolgukat

Kistérségi pedagógiai díjat kapott Bögös Lászlóné, a somogyjádi Illyés Gyula iskola és óvoda igazgatója, Hirschné Póda Anikó, a szentbalázsi iskola tanítója, Kovács Attila, a Bárczi módszertani központ igazgató-helyettese és Ősz János, az osztopáni tagiskola vezetője.

Kistérségi köztisztviselői díjat kapott Kéki Zoltán, Kaposvár címzetes főjegyzője, Horváth László Simonfa, Bőszénfa, Zselickislak, Zselicszentpál körjegyzője, Sipos Jánosné Somogyjád, Alsóbogát, Edde adóügyi és anyakönyvi ügyintézője, Sudár Jánosné Mezőcsokonya pénzügyi főelőadója.

Az ünnepségen díjat kapott még Lőrinczné Kiss Ilona, a társulás elnök-helyettese.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!