Közélet

2011.06.14. 19:05

Pörgős programok a Berzsenyi-napon

Pörgős programok vártak kedden a kaposvári Berzsenyi tagiskola diákjaira. Egymást érték a sport- és kulturális vetélkedők, cselgáncsbemutató, s interaktív játék is tarkította a rendezvényt.

Harsányi Miklós

– Ismered a Berzsenyit? – érdekes kérdések sokaságára válaszolhattak a diákok, ahol a névadó költő életét, pályafutását és a patinás kaposvári tanintézmény múltját villantották fel. A sporttagozatos berzsenyis diákok szép sikereket értek el az utóbbi időben is, így természetesen a sport, a mozgás sem hiányozhatott a programból. Büntetőrúgás, futóverseny, kosárra dobás továbbá röplabdás ügyességi verseny is szerepelt a műsoron. A közelgő nyári vakációra gondolva pedig közlekedésbiztonsági bemutatót szerveztek, ahol a bringával iskolába érkező gyermekek kerékpárját a rendőrök átvizsgálták, s igazolást állítottak ki, ha az megfelelt a követelményeknek.



A tanárok és szülők is vállalták a megméretést, sportvetélkedőn bizonyíthatták ügyességüket. Jó hangulat, felhőtlen kikapcsolódás: ez jellemezte a folytatást is. Ének, vers, torna és tánc – a Berzsenyi pódium fellépői is szép sikert arattak. Hagyományteremtő szándékkal hívták életre a rendezvényt, amelyet a szülői munkaközösség – a tanári kar valamint a diákönkormányzat támogatásával – először rendeztek meg.

Címkék#Kaposvár
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!