Közélet

2011.11.18. 17:46

Íme az ország harmadik legjobb munkahelye

Harmadik alkalommal került fel a képzeletbeli dobogóra a siófoki FGSZ Földgázszállító Zrt. a Világgazdaság – Aon Hewitt Legjobb Munkahely felmérésében, a 250-1000 fős létszámú vállalatok kategóriájában.

Fónai Imre

A hazai földgázellátást irányító cég a tavalyi és a tavalyelőtti első után idén a harmadik helyen végzett. Zsuga János, az FGSZ Zrt. vezérigazgatója úgy értékelt: bár az elmúlt egy évben komoly szervezeti változáson mentek keresztül, több mint kétszáz új dolgozót vettek fel, ám ezzel együtt sikerült egy csapatnak maradniuk.A MOL-csoporthoz tartozó siófoki társaság hat regionális üzemet működtet az országban, üzemenként 75-100 munkavállalóval. Összesen 799-en dolgoznak jelenleg az FGSZ-nél. A Legjobb Munkahely felmérés önkéntesen kitöltött munkavállalói kérdőíveken alapul; száz vállalat csaknem huszonháromezer munkavállalója fogalmazta meg véleményét idén a  munkahelyéről.

Címkék#siófok

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!