Közélet

2012.02.13. 11:11

Elakadt egy autóbusz a hóban, elmaradt a hulladékszállítás

Tűzoltók mentettek ki egy autóbuszt Toponáron hétfőn reggel, a helyi járat beszorult a toponári fordulóba. Kaposvár külterületén ma nem viszik el a kukákat.

Sonline

Újra havazással köszöntött ránk ez a hét is, vasárnap este és hétfő reggel 10-12 centiméter hó hullott Somogyban. Kaposváron kisebb gondokat okozott a hómennyiség, a helyi járatú autóbuszok 8-15 perces késéssel közlekedtek. Egy autóbusz nem tud a végállomásig közlekedni a megyeszékhelyen, a Szabó Pál utcai fordulóba nem tud bemenni a járat, a busznak a végállomása jelenleg a toponári gyógyszertárnál van.
Egy másik autóbusz reggel beszorult a toponári fordulóba, a járatot a tűzoltók mentették ki az elakadás után. (Fotónkat olvasónktól, Medres Rékától kaptuk, köszönjük!)
Reggel háromnegyed héttől nyolc óráig a 15 –ös járat nem tudott felmenni a Lonka hegyre és csak a Szigetvári utca végéig közlekedett.

A Kapos Holding tájékoztatása szerint teljes kapacitással dolgoznak a KVG. Zrt. gépei és munkásai a somogyi megyeszékhelyen. A társaság a városgondnoksággal közösen határozta meg a menetrendet. A tömegközlekedési útvonalakat már megtisztították, jelenleg a mellék és a meredek utakra koncentrálnak - áll a délelőtti közleményükben. A külterületekre a hulladékgyűjtő autók hétfőn nem mennek ki, a mostanra szervezett ürítést szerdán pótolják.

Címkék#Kaposvár

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!