Közélet

2012.02.21. 19:56

Hosszú távú fejlesztések az olvasókért

Megyénk napilapja, a Somogyi Hírlap hosszú távra tervez, folyamatosak a fejlesztések. S egyre nagyobb hangsúlyt helyezünk a társadalmi szerepvállalásra, az emberek segítésére.

SONLINE

Lezajlottak a tervtárgyalások, az Axel-Springer Magyarország Kft. nyolc megyei napilapja között előkelő helyen áll a Somogyi Hírlapot előállítók és terjesztők teljesítménye. Folyamatos a lap elkészítéséhez, gyártásához szükséges berendezések, szoftverek korszerűsítése. Ez is szükséges ahhoz, hogy olvasóinkat és hirdetőinket magas színvonalon tudjuk kiszolgálni. Továbbra is csaknem négyszáz somogyi embernek adunk munkát, családjaiknak kenyeret.

Gyorsan közlünk pontos, korrekt és megbízható információkat, elsősorban a megyénkben, Somogyban történt eseményekről. Nem piszkálunk sem személyt, sem ügyet, de ahogyan eddig, ezután is föltesszük olvasóink kérdéseit a közpénzekről, s ezzel életkörülményeinkről döntő politikusoknak. Köszönjük olvasóink biztatását, ahogyan azt is, hogy pozitívan értékelték a lapstruktúra változását. Továbbra is várjuk ötleteiket, tanácsaikat!

Egyre fontosabbnak tartjuk a társadalmi szerepvállalást. Ilyen többek között a kulturális- és sportrendezvények támogatása. Legutóbb tűzifát szereztünk és összevágtuk, hogy ne fagyjon meg egy szegény, háromgyermekes család, most pedig ismét véradást szervezünk.Újságcikkeinkben, tippjeinkben és hirdetéseinkben is tanácsokkal szolgálunk, hogyan lehet olcsóbban vásárolni, pihenni. A Somogyi Hírlap és megyénk legnagyobb ingyenes hirdetési hetilapja, a Grátisz, valamint hírportálunk, a Sonline.hu reális áron kínál rendkívül hatékony hirdetési lehetőséget. Szolgáltatásunk azzal is bővült, hogy a Somogyi Hírlap előfizetői cégünk színes magazinjait, a Kiskegyedet, az Autó-Motort, a Színes kéthetes műsorújságot, továbbá könyveket és DVD-ket rendkívül nagy kedvezménnyel vásárolhatják meg. Széles kínálatunkban minden korosztály megtalálhatja az érdeklődési körének megfelelő kiadványt.

A Somogyi Hírlap cikkeiben minden benne van, ami lényeges és fontos

A Somogyi Hírlap cikkeiben minden benne van, ami lényeges és fontos, ráadásul a megoldás is. Őszintén, le a kalappal önök előtt. A sorok között gyakran humoros is, tanulságos is, néhol megható, szívbemarkoló. Mert ha ez nem így lenne, akkor nem ezt írtam volna most le. Nem egyszerű feladat az sem, hogy milyen téma, cikk legyen benne a lapban. Utánajárni, tömöríteni, kitűnően megírni, azt beszerkeszteni, tördelni. Ismerősömmel vitatkoztunk jó párszor, mert ő azt állítja: egyszerű az újságírás! Hát nem az, s erre ő is rájött már. Hogy hogyan? Rávezettem: mondtam, válasszon egy témát, írja meg hat rövid sorban, de úgy, hogy abban minden benne legyen, s az olvasókat érdekelje.
A szállítás, terjesztés sem egyszerű! Különösen most, télen, az időjárás miatt. Sok mindenben egyetértek önökkel, de abban nem, hogy a közmunkások hol vannak ilyenkor, vagyis télen miért nincsenek? Persze vannak, de a munkájuk nincs megfelelően megszervezve! Mert régebben is volt már, hogy 40-50 centis hó esett, mégis győztük a munkát, holott órákon keresztül szakadt a hó. Viszont örömmel olvastam az újságban, hogy egy párt tagjai havat lapátoltak, legalább megtudták, mi is az a munka...
Mikor nem hazudik a politikus? Amikor csöndben van! Mikor ígérget fűt-fát a politikus a népnek? Mielőtt megválasztják!
Még sokat tudnék ilyet, meg mást is, de nem untatom önöket. Ha éjjel, vagy hajnalban felébredek, akkor jutnak eszembe ilyen dolgok.
Munkájukhoz sok sikert, erőt, egészséget, kitartást kívánok.
Maradok őszinte tisztelettel:
Sára János, Kaposvár

Címkék#Kaposvár

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!