Közélet

2012.02.19. 09:36

Így parkoltok ti! Elhagyott autó a kereszteződés közepén

Madártávlatból úgy tűnik, a hondás a kereszteződés közepén szeretett volna megállni, ami majdnem sikerült is. A dolog szépséghibája, hogy ott pont nem szabad.

Sonline

Letoljuk a havat a rovatról, mert a többször ismétlődő, napi húsz centis takaró elfedte a parkolási nehézségekkel küzdő autósok problémáit, igaz helyette a közlekedés került középpontba. Most, hogy lassan de biztosan elolvadnak a parkolókból, a járdák mellől a hókupacok, lélegzethez jut blogunk is s talán azon szabad helyek is, ahol szabályos megállni a városokban.A madártávlatból megfigyelt Honda tulajdonosa Kaposváron a Kontrássy utca és a Zárda utca kereszteződésében felejtette el a szabélykövetést azzal, hogy gyakorlatilag beleállt a kereszteződésbe. Mentsége talán csak az olvadó, vagy éppen még takaró hólepel lehet, de ettől még kikerülése sem volt könnyített feladat a kép tanúsága szerint.

[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Majdnem sikerült pont a közép
[/caption]

-------------------------------------------------------------------------
Ha Ön is látott már furcsa, kifejezetten szabálytalan autót parkolni, fényképezze le, küldje el nekünk a [email protected] e-mail címre!
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!