Közélet

2012.02.15. 20:08

Stefánia, Anita, Viktória - a legszebb somogyi lányok, fotók

Bár az olvasóink őket látták a legszebbnek, mégis nemet mondanak a szépségiparra. A Sonlány döntő első három helyezettje civil szakmát választana.

Sonline

Kozma Stefánia nyerte a Sonlány 2011 döntőjét, a kaposvári lány a katolikus gimnáziumban tanul, ahol egészen a finálé végéig nem tudták a társai, hogy benevezett a versenyre.
[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Kozma Stefánia nyerte a Sonlány 2011 döntőjét
[/caption]
– Az egyik tanárom gratulált az óra elején a győzelmemhez, ekkor derült csak ki a többiek számára, hogy én is részt vettem a versenyen – mesélte Kozma Stefánia. – Amúgy már a jelentkezés is kalandosra sikeredett, ugyanis édesanyám beszélt rá, miután látta az előző évi nyerteseket a Somogyi Hírlapban, hogy mérettessem meg magam a Sonline-on. A fotózás nagyon gördülékenyen ment, bár még sohasem készült rólam sorozat, egy cseppet sem izgultam. Talán a lellei borkirálynő-választáson szerezett tapasztalok segítettek abban, hogy ne legyek lámpalázas.
A kaposvári gimnazista a jövőben gyerekekkel szeretne foglalkozni, tanítónő akar lenni. A szépségipar szóba se jöhet, bár kötődik hozzá, hiszen szabadidejében barátnői körmeit szépítgeti.
[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Kocsis Anita a második helyen végzett
[/caption]
A második helyezett Kocsis Anita számára már nem volt idegen a villanó vaku fénye.
– Már több fotósorozat készült rólam, csak saját célra, ám úgy döntöttem, a nagyközönségnek is megmutatom magam – indokolta Kocsis Anita, miért jelentkezett a szépségversenyünkre. – Szeretem, ha fotóznak, ennek ellenére nem ezzel szeretném keresni a kenyerem, inkább a civil életben érvényesülnék.

A Sonlány első három helyezettjeinek képei!
-----------------------------------------
Kozma Stefánia - képgaléria

Kocsis Anita - képgaléria

Ábrahám Viktória - képgaléria
-----------------------------------------


A kaposvári lány eladóként dolgozott, jelenleg azonban nincs munkahelye, állást keres. – Mindenképpen itthon szeretnék maradni, felvetődött a külföldi munkavállalás lehetősége, de elvetettem – így Kocsis Anita.
A Sonlány ezüstérmese szabadidejében sportol, s barátaival bulizni jár, de a wellnesst sem veti meg.
[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Ábrahám Viktóriát a barátai is segítették
[/caption]
A tanulás tölti ki szinte minden idejét Ábrahám Viktóriának, aki a harmadik lett a versenyünkön. – Siófokon a Kodolányi János Főiskolára járok, ahol egy kétéves idegenforgalmi képzésen veszek részt – mondta. – A sikeres vizsgák után pedig egyetemre szeretnék menni.
A húsz éves Balaton-parti lányt a családja győzte meg, hogy induljon el a versenyünkön. – Már hosszú ideje „rágták a fülemet” – különösen a testvérem –, hogy vegyek részt egy szépségversenyen – avatott be a részletekbe Ábrahám Viktória. – Nem igazán vonzott a színpad, ezért úgy döntöttem, online mutatom meg magam, ráadásul a fotóst, Gáti Kornélt is jól ismertem, így belevágtam a kalandba. Ami először nem ment simán, hiszen nagyon izgultam, a végére azonban már nagyon megtetszett.Az iskolában a barátai bátorították – nemcsak szavakkal, hanem voksokkal is. Ám ahogy ilyenkor lenni szokott negatív kritika is érkezett, ám a siófoki szépség szerint ők csak irigykedtek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!