Közélet

2012.03.06. 20:24

Az irigyelt város, spirituális tanítás, pénzvesztő gyorsítás

Miért irigylik Siófokot? Mire tanít a spirituális mester? Mi lesz a biztonsági őrök sorsa? Kiderül a Somogyi Hírlap szerdai számából.

SONLINE

Eladósodottsági ráta: Siófok, az irigyelt város

Siófok esetében a legalacsonyabb az eladósodottsági ráta az Állami Számvevőszék által vizsgált összes megyei jogú és több tucat egyéb város gazdálkodását összehasonlítva. Ennyit elöljáróban elmondott Balázs Árpád polgármester a siófoki képviselő-testület ülésén a nemrég zárult és hamarosan nyilvánossá váló ÁSZ-vizsgálati jelentés megállapításai közül.
A részleteket a Somogyi Hírlap szerdai számában találja!

Bizonytalanságban a biztonsági őrök

Padlót fogtak az őrző-védő vállalkozások, egyre inkább megcsappant a megrendelés. Lesújtó képet fest a statisztika az ágazatról: tavaly több felszámolás indult a cégek ellen, mint az utóbbi néhány évben együttvéve. Országosan 472 cég jutott erre a sorsra és a 64 somogyi vállalkozás csaknem harmada is csődközeli helyzetben vegetál.
Az őrző-védő cégekről készült összeállításunkat a szerdai Somogyi Hírlapban olvashatja!

Gyógyítani, látni, repülni tanít a mester

Hús, főleg szárnyas, kevés zöld és víz – a mester szerint a beavatás egy magasabb szintjén már csak ezt fogadja be a tanítványok szervezete. Az ember ugyanis eredetileg fényevő – indokolja. – Isten fénylényként tett le bennünket, enni az állatoktól tanultunk. Így juthatnak el ők is a legmagasabb szintre, a forrásig.
Az ádándi mester tanításáról a szerdai Somogyi Hírlapban olvashat!

Pénzvesztést hozhat a gyorsítás

Előfordulhat, hogy visszafelé sül el az a kormányzati cél, amely a kiemelt beruházások környezetvédelmi eljárási határidejének csökkentésével gyorsítaná fel az EU-pénzek kifizetését. A rövidebb határidőkkel ugyanis veszélybe kerülhet a projektek megfelelő lakossági tájékoztatása, pedig azt külön uniós irányelv írja elő.
A témáról bővebben a Somogyi Hírlap szerdai számában olvashat!

További cikkeinket keresse a Somogyi Hírlap szerdai számában. Tekintse meg a Somogyi Hírlap előfizetési akcióit!

Kérjen próbaolvasást!Címkék#Kaposvár
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!