Közélet

2012.06.20. 15:45

Az utolsó pillanatban fizettek, lesz közvilágítás Fonyódon

Nem lesz közvilágítás a városban szerdától – ezt az információt tartalmazó szórólapokat találtak postaládájukban a fonyódiak, akik közül többen is aggódva hívták fel szerkesztőségünket. Az áramszolgáltató közleményével szemben azonban mégis működött szerdán is a közvilágítás, mert úgy tudjuk, hogy a város az „utolsó pillanatban” fizetett.

Fónai Imre

Nem kapcsolja ki az áramot a szolgáltató sem szerdán, sem később, lesz közvilágítás Fonyódon – nyugtatott meg minden aggódó városbélit szerdán Nagy Szabina fonyódi aljegyző, hozzátéve: az ügy részleteiről a polgármester tud többet mondani. Hidvégi Józsefet azonban nem tudtuk szerdán elérni, így aztán nem tudta megerősíteni a városvezető azt az információnkat sem, hogy az önkormányzat tetemes tartozása miatt tervezte az E.ON a közvilágítás lekapcsolását, ám mielőtt erre sor került volna, a város mégis fizetett. Azt, hogy ez valóban az utolsó pillanatban történhetett, jelzi az is, hogy a szolgáltató már a közvilágítás megszüntetéséről is értesítette az érintett lakosságot.

Bár hivatalosan nem sikerült megtudnunk az ügy részleteit a szolgáltatóktól sem, információnk szerint Fonyód nem az E.ON-nak tatozott, más céggel áll szerződésben, úgymond más kereskedőtől vásárolja az áramot. Ez a társaság kérte fel a város tartozására hivatkozva az erre hivatott E.ON-t, hogy kapcsolja ki a szolgáltatást.

Címkék#Fonyód
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!